vrijdag 15 mei 2020

Het is zover ...

Lieve ouders

Het is zover …

We zetten alles nog even op een rijtje..

Eerste leerjaar :          Onthaal om 8.20u aan de kleuterpoort (ingang Violierenlaan), poort sluit                                      om 8.35 zodat de leerkrachten tijdig kunnen starten.

                                    Einde van de lessen : elke dag om 16.00u (behalve op vrijdag, dan                                                  eindigen de lessen om 15.00u)

                                    ALLE kinderen eten op school, dus vergeet niet om boterhammetjes mee                                      te geven.  Om de veilige “bubbel” te behouden, gaan de kinderen NIET                                          naar huis om te eten. Er zal GEEN remgeld hiervoor aangerekend worden.

                                    Leerlingen worden om 16.00u terug afgehaald aan de kleuterpoort

 

Tweede leerjaar         Onthaal om 8.20u aan de ingang Schermplantenstraat (voordeur), de                                            kinderen mogen doorlopen naar de binnenspeelplaats, om 8.35                                                     vertrekken de leerkrachten naar de klas.

                                    Einde van de lessen : elke dag om 16.00u (behalve op vrijdag, dan                                                  eindigen de lessen om 15.00u)

                                    ALLE kinderen eten op school, dus vergeet niet om boterhammetjes mee                                      te geven.  Om de veilige “bubbel” te behouden, gaan de kinderen NIET                                          naar huis om te eten. Er zal GEEN remgeld hiervoor aangerekend worden

                                    Leerlingen worden afgehaald aan de ingang Schermplantenstraat (ouders                                     blijven buiten staan)

 

 

Zesde leerjaar             Leerlingen worden tussen 8.50 en 9.00u  verwacht via de                                                               Schermplantenstraat (voordeur) en mogen meteen naar boven naar de                                         klas.  Lessen beginnen om 9.00 !!

                                    Einde van de lessen : elke dag om 12.30u (ook op woensdag !)

 

Noodopvang             

Alle leerlingen (kleuter en lager) worden verwacht vanaf  8.20u aan de poort van het openbaar speelplein.  Deze poort sluit om 8.40

Leerlingen uit L3, L4 en L5 mogen meteen naar binnen (de leerkracht aan de poort zal wel zeggen naar welke klas )

Leerlingen uit L1 en L2 die naar de noodopvang gaan (omdat ze die dag geen les hebben) blijven even onder het afdak wachten verdeeld in twee “bubbels”

De kleuters mogen ook meteen naar binnen, zij worden eventjes opgevangen in de turnzaal (in 3 verschillende bubbels) om dan richting kleuterafdeling te vertrekken.

De noodopvang eindigt elke dag om 16.00u, behalve op vrijdag (15.00u) en op woensdag             (11.25u)

            Kinderen kunnen op een ander tijdstip opgehaald worden, elke ouder dient zich dan aan             te melden aan het onthaal (Schermplantenstraat, voordeur). 

            De kinderen die een ganse dag blijven gaan NIET over de middag naar huis.  Dus niet       vergeten om boterhammetjes mee te geven.

            De kinderen uit de lagere afdeling dienen hun schrift, werkboek of bundeltje mee te        hebben om hun taken in de klas te kunnen maken.  Indien mogelijk ook een tablet       meegeven.  

            De kinderen worden om 16.00 terug afgehaald aan de poort van het openbaar     speelplein.  Ouders wachten op het speelplein tot hun kind naar buiten komt.

 

Niet vergeten : Ouders die beroep doen op de noodopvang dienen een werkattest af te geven !

 

En om jullie al even in de sfeer te brengen 😊

https://youtu.be/BcDOX_yoO_g

Tot binnenkort !

 

Lieve groet,

Muriel Julet                                                                                                                                      

Directie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten